>

Sophie Mannes 2013 © Alle rechten voorbehouden

Bewustzijnscursussen
Yoga en
Sophie Mannes

Energie zuiveren met je ware zelf

Je ware zelf worden 3

Het zijn diepgaande meditaties. Je zult je lichaam ontmoeten, je emoties en je mind. Dat wil echt uitgezuiverd worden. Je merkt dat er iets open gaat, zacht wordt. Het haalt je naar het NU. Je gaat uit die verkramping en dan lost er heel veel op. Maar... op het moment dat je wilt bereiken om ergens vanaf te komen, dan zal dat NIET loslaten, zolang je focus erop gevestigd is.

 

De focus houden op “er vanaf komen”, daarmee blijf je het vasthouden.

In deze cursus leer je alle lagere energieën zuiveren, ophelderen. Dit doen we d.m.v Je ware zelf. Offeren aan Hetzelf, aan het hoogste in jou. De oplossing zit dus niet buiten je, het zit in je!

 

Het Light Body Institute in Brugge over deze cursus:

In deze cursus leer je het herkennen en oplossen van energie die het licht van je ware zelf versluiert. Energie die het moeilijker maakt om je ware identiteit te kennen en je spirituele kracht te ervaren. Deze energie kan bestaan uit de emoties, gedachten, beelden, reacties, herinneringen van jezelf of anderen of uit de overtuigingen van het massabewustzijn.

 

Je zult meer ontdekken over de aard van de energie die je oplost en leren herkennen waar je niet helder en vrij bent. Je zult leren hoe je in een heldere staat kunt blijven, zodat je het contact met je goddelijke zelf behoudt. In deze heldere staat hoor je beter de begeleiding van je goddelijke zelf die jou de weg wijst naar de hoogste keuzes, beslissingen en paden in elke situatie.

Wanneer je energie helder is, weet je wie je bent. Je wordt niet langer tegengehouden door zelftwijfel en angsten. Je voelt de kracht en zekerheid van je goddelijke zelf door je heen schijnen, zodat het makkelijker wordt om vooruit te komen. Wanneer je helder bent, voel je je goed over jezelf, meer vervuld van vreugde, inzicht, inspiratie, focus, zekerheid en optimisme.

 

Met heldere energie kun je beter het goddelijke patroon van elk gebied onderscheiden, in jezelf en anderen en in elke situatie waarop je focust. Door alle lagere energieën op te lossen, wordt de weg vrijgemaakt voor je hoogste goed, de goddelijke perfectie en de hoogste resultaten in elk gebied van je leven.

Geen voorkennis vereist.