>

Sophie Mannes 2013 © Alle rechten voorbehouden

Bewustzijnscursussen
Yoga en
Sophie Mannes

Je ware zelf worden 2  

Je spirituele kracht laten ontwaken

 

Spirituele kracht komt door het kennen van de waarheid van elke situatie. Waarheid is een heel belangrijk bewustzijnsgeschenk dat je kunt ontvangen van je goddelijke zelf. In deze cursus verkennen we de waarheid dat er slechts één kracht is, die van het goddelijke zelf.

 

Je zult ontdekken wat het betekent om naar deze waarheid te leven naarmate je steeds meer realiseert dat niets macht kan hebben over jou.

Er zijn geen gedachten, overtuigingen, herinneringen, mensen, gevoelens, hindernissen, situaties of invloeden van buitenaf die je kunnen tegenhouden. Die je kunnen tegenhouden bij het creëren van een leven dat het oneindige potentieel van je goddelijke zelf duidelijk maakt. Er is geen kracht in de materiële wereld, want de enige kracht is die van de goddelijke zelf in jou.

 

Orin’s meditaties staan je bij in het verder ontwikkelen van het bewustzijn van je goddelijke zelf. Dit bewustzijn stelt je in staat om nog meer je ware identiteit als goddelijk zelf te kennen. Een waarheid die je helpt om nog beter energie te verhelderen.

 

Tekstbron: Light Body Institute in Brugge