>

Sophie Mannes 2013 © Alle rechten voorbehouden

Bewustzijnscursussen
Yoga en
Sophie Mannes

Je ware identiteit ontdekken

 

Verken vierdimensioneel bewustzijn en ervaar jezelf als een eeuwig, onzichtbaar, oneindig, onbeperkt, puur licht. Met de realisatie van wie je bent voorbij het ego, opent zich een hogere wereld voor jou, een wereld van licht, schoonheid, perfectie, goedheid en liefde. De sluiers die je innerlijk licht hebben verborgen, beginnen weg te vallen zodat de schoonheid en liefde in jou in je leven kunnen stromen. Dit zijn enkele van de meest verlichtende en uitbreidende Orin, Sanaya Roman-oefeningen.

 

Wanneer je realiseert wat een uitgestrekt bewustzijn je bent, voel je je niet langer als een klein afgescheiden zelf. Angsten verdwijnen en je voelt een nieuwe zekerheid groeien in jezelf. Het gevoel van doelgerichtheid in je leven neemt toe. Weten dat je dit grotere zelf bent, kan je meer energie, oplossingen en gelegenheden brengen, plus alles wat je nodig hebt om vooruit te komen in je hoogste toekomst.

 

Deze cursus helpt je om je te verruimen tot het bewustzijn van je ware Zelf. Dit bewustzijn versterkt je vaardigheid om je spirituele kracht en zuivere energie te ontwaken.

 

Tekstbron: Light Body Institute in Brugge