>

Sophie Mannes 2013 © Alle rechten voorbehouden

Bewustzijnscursussen
Yoga en
Sophie Mannes

Leven in vreugde 1

(naar het gelijknamige boek van Sanaya Roman)

 

Ieder mens heeft een doel en een reden om op aarde te zijn. Er is niet slechts één iets wat we hier komen doen, alles wat we volbrengen is een vervolg van vroegere stappen en maakt deel uit van onze continue evolutie en groei.

Elk van onze ervaringen staat in relatie tot vroegere en toekomstige belevingen van onze realiteit.Als ieder mens zijn tijd volledig zou besteden aan de dingen die het hoogste tot stand brengen -zowel voor henzelf als voor de mensen waarmee ze leven- zou de wereld op één dag compleet veranderen.

Oefeningen:

  1. Je pad van vreugde vinden
  2. Het negatieve in het positieve veranderen
  3. Leren houden van jezelf
  4. Zelfwaardering
  5. Door innerlijke kracht je ego verfijnen
  6. De wijsheid van je hart
  7. Je openen om te ontvangen
  8. Waardering en dankbaarheid

 

Leven in vreugde 2

Een quantumsprong maken

Het is belangrijk om tijd te besteden aan de dingen die je hoogste goed bevorderen. De dingen die je graag doet zijn signalen van je hogere zelf. Ze brengen je vreugde. Vaak laten we ons hier echter door allerlei dingen van afleiden.

Als we elke dag vijf minuutjes zouden gaan zitten, stil worden en bekijken wat we die dag van plan waren en wat ons hier allemaal heeft van afgeleid, zouden we ons binnen de kortst mogelijke tijd op het pad van onze hoogste bestemming bevinden en manieren ontdekken om die dingen die we graag doen tot succesvolle hoofdbestanddelen van ons leven te maken.

Oefeningen

1.  Innerlijke vrede vinden

2.  Evenwicht, harmonie en stabiliteit

3.  Helderheid

4.  Vrijheid

5.  Het nieuwe omhelzen

6.  Een quantumsprong maken

7.  Je hogere doel beleven

8.  Je levensdoel herkennen

 

Tekstbron: Light Body Institute in Brugge

 

Zie agenda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEDITATIECURSUSSEN

Cursussen  gericht op toepassing in de praktijk; in je dagelijkse leven, werk, relaties etc. Anders in het leven staan! In Alkmaar meditatiecursussen; persoonlijke- en spirituele groei. Graag nodig ik je uit om een stap te zetten op het pad van je persoonlijke- en spirituele groei...

 

STRESS

Stoppen met nerveusiteit, spanning in je hoofd en lichaam, stress en onrust op je werk , relaties en prive. Doorbreek die spanningen, onrust en stress en leer mediteren.

 

Mediteren kan je namelijk leren. Meditatiecursussen in Alkmaar door Sophie Mannes. Rust, ontspanning in je lichaam, rust en ontspanning in je hoofd. Meditatielessen in Alkmaar, Noordholland in combinatie met yogaoefeningen brengen je ontspanning en rust in je hoofd. Meditatietrainingen kan je veel vinden in Noord holland. Je kunt overal leren mediteren. Ga op je gevoel af als je wilt leren mediteren.  Ik geef veel korte cursussen. Vaak zijn de meditatietrainingen 1 dag.

 

WAAR?

Innerlijke kracht trainingen en leren mediteren, meditatie en bewustzijnscursussen in Alkmaar.  Dat betekent ontspannen worden, ontspanning leren en rust in je hoofd. Stoppen met nerveusiteit, spanning in je hoofd en lichaam, stress en onrust op je werk , relaties en prive. Doorbreek die spanningen, onrust en stress en leer mediteren.Je weer kunnen concentreren, een betere concentratie. Ook voor mensen uit Castricum, Heiloo, Limmen en Egmond, Bergen en Schoorl en Haarlem, Zaanstad, Zaandam en Wormerveer. Schagen, Hoorn en Enkhuizen, Westfriesland. De cursussen zijn gebaseerd op het kunnen toepassen in de praktijk. Je gedachten tot rust laten komen, rust in je denken je hoofd en lichaam. Daarom leren mediteren, spiritueel en kennismaking ook voor beginners zoals yoga om je beter te kunnen concentreren, Light, body en als je zoekt op Mindfulness  Noordholland, Alkmaar, Heiloo, Castricum Bergen, Schoorl en Schagen maar ook Haarlem de Zaanstreek, Hoorn en Purmerend en Enkhuizen. Ook worden weer Light Body-cursussen gegeven. Omgaan met spanningen, het vinden van rust in je denken, in je gedachten, ontspannen en ontspanning in je hoofd en lichaam zijn belangrijke meditatieonderwerpen voor beginners en gevorderden. Mediteren kan je leren.

 

ZET DIE STAP!

Cursussen en trainingen met betrekking tot meditatie gericht op TOEPASSING IN DE PRAKTIJK; in je dagelijkse leven, werk, relaties etc. Anders in het leven staan! In Alkmaar meditatiecursussen; persoonlijke- en spirituele groei. Graag nodig ik je uit om een stap te zetten op het pad van je persoonlijke- en spirituele groei... Mediteren kan je namelijk leren. Meditatiecursussen in Alkmaar door Sophie Mannes. Rust, ontspanning in je lichaam, rust en ontspanning in je hoofd. Meditatielessen in combinatie met yogaoefeningen brengen je ontspanning en rust in je hoofd. Meditatietrainingen in

 

Innerlijke kracht trainingen en leren mediteren, meditatie en bewustzijnscursussen in Alkmaar.  Dat betekent ontspannen worden, ontspanning leren en rust in je hoofd. Je weer kunnen concentreren, een betere concentratie. Ook voor mensen uit Castricum, Heiloo, Limmen en Egmond, Bergen en Schoorl en Haarlem, Zaanstad, Zaandam en Wormerveer. Schagen, Hoorn en Enkhuizen, Westfriesland. De cursussen zijn gebaseerd op het kunnen toepassen in de praktijk. Je gedachten tot rust laten komen, rust in je denken je hoofd en lichaam. Daarom leren mediteren, spiritueel en kennismaking ook voor beginners zoals yoga om je beter te kunnen concentreren, Light, body en als je zoekt op Mindfulness  Noordholland, Alkmaar, Heiloo, Castricum Bergen, Schoorl en Schagen maar ook Haarlem de Zaanstreek, Hoorn en Purmerend en Enkhuizen. Ook worden weer Light Body-cursussen gegeven. Omgaan met spanningen, het vinden van rust in je denken, in je gedachten, ontspannen en ontspanning in je hoofd en lichaam zijn belangrijke meditatieonderwerpen voor beginners en gevorderden. Mediteren kan je leren.