>

Sophie Mannes 2013 © Alle rechten voorbehouden

Bewustzijnscursussen
Yoga en
Sophie Mannes

Je ego overstijgen 1  

Opnieuw geboren worden

 

Ben je klaar om je leven en bewustzijn op nieuwe manieren te ervaren? Om je open te stellen tot meer vreugde, liefde, vrede, harmonieuze relaties en overvloed? Ben je klaar om je zelfbeeld te transformeren van een beperkt geïsoleerd zelf tot de pracht van het Goddelijke Zelf die je werkelijk bent?

 

Wanneer je klaar bent voor deze transformatie, om meer te kennen van de wijsheid, kracht, inspiratie en vrijheid van je Goddelijke Zelf, om pijn en lijden los te laten en je leven en je relaties op nieuwe manieren te zien, dan zal deze cursus jou bijstaan.

 

Orins meditaties verheffen en verruimen je, ze leiden je tot het ervaren van het licht dat je ego ontmaskert en dat duidelijk maakt hoe het ego je heeft beperkt. Je zult dit toegenomen licht gebruiken om je gedachten, emoties en dagelijks leven te transformeren en om de begeleiding van je Goddelijke Zelf te horen.

Je zult manieren leren om de wijsheid, kracht en overvloed van je Goddelijke Zelf te ervaren en om de energie, vrijheid en vrede te kennen die het jou elk moment schenkt. Je zult weten wat het betekent om je ego te overstijgen.

Tekstbron: Light Body Institute in Brugge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursussen  gericht op TOEPASSING IN DE PRAKTIJK; in je dagelijkse leven, werk, relaties etc. Je komt zo anders in het leven te staan! Graag nodig ik je uit om een stap te zetten op het pad van je persoonlijke- en spirituele groei...

Innerlijke kracht trainingen en leren mediteren, meditatie en bewustzijnscursussen in Alkmaar.  Dat betekent ontspannen worden, ontspanning leren en rust in je hoofd. Je weer kunnen concentreren, een betere concentratie. Ook voor mensen uit Castricum, Heiloo, Limmen en Egmond, Bergen en Schoorl en Haarlem, Zaanstad, Zaandam en Wormerveer. Schagen, Hoorn en Enkhuizen, Westfriesland. De cursussen zijn gebaseerd op het kunnen toepassen in de praktijk. Je gedachten tot rust laten komen, rust in je denken je hoofd en lichaam. Daarom leren mediteren, spiritueel en kennismaking ook voor beginners zoals yoga om je beter te kunnen concentreren, Light, body en als je zoekt op Mindfulness  Noordholland, Alkmaar, Heiloo, Castricum Bergen, Schoorl en Schagen maar ook Haarlem de Zaanstreek, Hoorn en Purmerend en Enkhuizen. Ook worden weer Light Body-cursussen gegeven. Omgaan met spanningen, het vinden van rust in je denken, in je gedachten, ontspannen en ontspanning in je hoofd en lichaam zijn belangrijke meditatieonderwerpen voor beginners en gevorderden. Mediteren kan je leren.

In Noordholland.....in Alkmaar